Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Ventspils

Ventspils matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Ventspils. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Ventspils

Autovuokraamo Ventspils

Autovuokraamo Ventspils

Rannikkokaupunki Ventspils sijaitsee Luoteis Latviassa Itämeren ja on 42000 asukasta (2012).Kaupunki on siis Latvian viides ’S. Venta-joki kulkee kaupungin läpi.

Ventspils on tunnettu kauniista rannoista rannikolla, ja on yksi 15 suurimmista satamista Euroopassa. On lauttayhteys Ventspilsistä tällaiseen Tukholmassa vuonna Ruotsissa ja Travemündeen Saksaan .

Off matkailukohteet kaupungin on Ventspils Castle 1290: n edellä. Linnaa käytettiin vankilassa vuonna 1800, ja on nyt muutettu museoksi. Myös ulkoilmamuseo kaupungissa on tutustumisen arvoinen. Täällä voit oppia lisää Latvian kalastus kulttuuri, ja nähdä vanhoja fiskesrhytter, tuulimyllyt, savustamossa ja näyttely kalastusaluksia.

Kaupungissa on useita aktiviteetteja koko perheelle – myös Vesipuisto keinotekoisilla aalto-allas, vesiliukumäkiä, porealtaita, saunoja ja kuntosali sekä ”Ventspils toiminta park”, jossa on 44 eri nähtävyyksiä lapsille. Täältä löydät kiipeilyä kursseja, Trampoliinilla hyppiminen, jalkapallo, sähköautoja jne..

Kaupungin lentokenttä – Ventspils International Airport – sijaitsee 5 km länteen kaupungin.