Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Riika

Riika matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Riika. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Riika

Autovuokraamo Riika

Autovuokraamo Riika

Riika pääkaupunki Latviassa , sijaitsee Väinäjoen – 15 km etelään suulla Riian Itämerellä.Kaupungissa on noin 700000 asukasta (2011), ja Latvian taloudellinen ja kulttuurinen keskus. Lisäksi kaupunki on liikenteen solmukohta, ja on yksi Itämeren tärkeimmistä satamista.

Sieltä lautalla Tukholmaan , Kielin ja Lyypekin.

Riika on rikas kulttuurielämä teatteri, ooppera, taidegalleriat, museot ja pysyvä sirkus (avattiin vuonna 1888). Mukana on myös useita vuosittaisia ​​musiikin festivaaleilla kaupunkiin.

Vanha Riika on Unescon maailmanperintökohde ja sijaitsee itään joen. Alue on tunnettu ottaa yksi Euroopan parhaista kokoelmista jugendrakennusten.

Yksi suosituimmista nähtävyyksistä täällä oopperan vuodesta 1863, Freedom Monument vuonna 1935, Riian linna 1340, parlamentti 1860, tuomiokirkko 1220 ja Pyhän Pietarin kirkko (alun perin 1200) ja sen 135 metriä korkea torni.

Riika on noin 50 suuria ja pieniä museoita, ja jotkut suosituimmista on ”Latvia National Museum of History” – kanssa näyttelyitä historiasta jääkaudesta nykypäivään, kaupunki ja Maritime Museum, Ammatti museo, talomuseo ja kaupungin kaksi taidemuseoista.

Riian kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 9 km lounaaseen kaupungin.