Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Latvia

Latvia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Latvia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Latvia

Autovuokraamo Latvia

Autovuokraamo Latvia

Latvian tasavalta sijaitsee maantieteellisellä alueella Baltiassa, erityisesti itäisellä rannalla Itämeren. Maassa on yhteinen raja Viro , Venäjä , Valko- ja Liettuasta .Latvia pinta-ala on 64589 km ² ja asukasluku on noin 2,2 miljoonaa (2010).

Pääoman Riika on yli 750 000 asukasta, sijaitsee Riianlahden (Itämeri).Muita suuria kaupunkeja ovat Liepaia ja Daugavpils.Virallinen kieli on Latviassa Latvian ja sukua kielen naapurimaiden Liettuan.

Maisema Latviassa on ominaista lavlandssletter ja metsät. Muuten maa leikkaavat lukuisia pienempiä jokia ja järviä. Suurin järviä, Luban, on pinta-ala on 82 km2.

Suosituin matkailukohde Latvian pääkaupungissa Riiassa , jossa vanha kaupunki on turisti tasapeli.Myös uudempi arkkitehtuuri on tavaramerkki kaupunki. Tämä on erityisen kattava kokoelma rakennuksia kaupungin keskustassa, jossa selvästi erottuva tyyli on listattu Unescon maailmanperintöluetteloon.

Latvian tärkein lentokenttä on Riian kansainväliseltä lentokentältä , joka sijaitsee aivan pääkaupungin keskustaan.