Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Kypros

Kypros matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kypros. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kypros

Autovuokraamo Kypros

Autovuokraamo Kypros

Kypros on Välimeren kolmanneksi suurin saari (jälkeen Italian saarten Sisilian ja Sardinian). Se sijaitsee noin 75 km etelään Turkki – Ja on kahden valtion.Kaksi eteläistä kolmasosaa saaren on Kyproksen tasavallan, joka periaatteessa on kansainvälisesti tunnustettu auktoriteetti saaren. Pohjois-Kyproksen tasavalta, pohjoisin kolmannes, ainoastaan ​​tunnustettu Turkki. Raja kulkee Nikosian keskustassa, pääkaupungin molempien tasavaltojen. On noin 800000 asukasta eteläosassa Kyproksen ja 200 000 pohjoisosassa.

Pääoman Nicosia on koko väestöstä noin 360 000

Muita tärkeitä kaupunkeja ovat Limassolin ja Larnakan , jotka molemmat sijaitsevat saaren eteläosassa.On olemassa monia kauniita rantoja, ja nämä kaupungit – erityisesti Larnaka – ovat suosittu kohde ulkomaisten matkailijoiden. Välimeren ilmasto saaren, lämpimät kesät ja leudot talvet tekevät suotuisat olosuhteet aurinkoa ja rantalomalle.

Viralliset kielet Kyproksen kreikkalaisten ja turkkilaisten on etelästä pohjoiseen, mutta Englanti on myös ymmärtää parhaiten.

Kypros hallitsee kaksi suurta vuoristot, Troodos ja Kyrenia. Korkein huippu, Mount Olympus, kohoaa 1952 metriä merenpinnan yläpuolella. Välillä nämä vuoristot ovat alhaiset tasangoilla.

Suurin lentokenttä Kyproksella Larnakan kansainväliseltä lentokentältä , joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä kaupungin Larnaca .Myös maan toiseksi suurin, Paphos International Airport, on paljon liikennettä.