Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Kroatia

Kroatia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kroatia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kroatia

Autovuokraamo Kroatia

Autovuokraamo Kroatia

Kroatia (Kroatia: Hrvatska) on itsenäinen tasavalta, joka oli aiemmin osa Jugoslavian liittovaltion. Maa sijaitsee Kaakkois-Euroopassa ja on – lisäksi rantaviivaa kohti Adrianmeren – yhteistä rajaa Slovenia , Unkari , Serbia , Bosnia-Hertsegovina ja Montenegro .Kroatia pinta-ala on yli 56   000 km2 ja on koko väestöstä noin. 4,5 miljoonaa (2010).Pääoman ja maan taloudellinen keskus Zagreb , mikä on noin 780000 asukasta.

Muita tärkeitä kaupunkeja Kroatiassa Dubrovnik , Split ja Rijeka – kaikki sijaitsevat Adrianmeren rannikolla.

Maisema koostuu lähinnä lavsletter ja vuoret (lähinnä lännessä ja etelässä). Tärkein toimiala on matkailu, joka viimeksi kuluneiden 10 vuoden aikana on ollut valtava noususuhdanne. Se on ensisijaisesti kaupunkien pitkin rannikkoa – sen upeat rannat – jotka ovat suosittuja matkailukohteita. Monet kuitenkin myös vierailevat Zagrebissa koska kaupungin monista taiteen ja kulttuurin aarteita.

Kroatian tärkein lentokenttä Pleso International Airport , joka sijaitsee pääkaupungin Zagrebin – mutta myös suurten lentoasemien kutenSplit ja Dubrovnik .Paljon charter liikennettä menee näillä lentoasemilla.