Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Kreikka

Kreikka matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kreikka. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kreikka

Autovuokraamo Kreikka

Autovuokraamo Kreikka

Kreikka sijaitsee Kaakkois-Euroopassa ja hyvin eteläpuolella Balkanin. Lisäksi maassa on useita suurempia ja pienempiä saaria Egeanmerellä, Kreetan saarella. Manner Kreikka rajautuu Albanian luoteisosassa, tasavallan Makedonian ja Bulgarian pohjoisessa, ja Turkki   idässä.Väkiluku on noin 10, 8 miljoonaa (2010), ja maa kattaa alueen noin. 132   000 km ².Pääkaupungissa Ateena asuu 745500 ihmistä (3,5 miljoonaa euroa, jos koko pääkaupunkiseudun sisältyvät).

Muita suuria kaupunkeja ovat Thessalonikin ja Pireuksen mantereella, Heraklion ( Iraklion ) on Kreetan ja Rhodoksen kaupunki saarella Rhodes .

Maisema sekä Kreikassa ja monissa saaria (esim.Kreeta) koostuu paljon vuori – useita huiput saavuttaa jopa vuosien 2000 ja 3000 metriä.

Kreikassa on useita historiallisia nähtävyyksiä tarjota – monet vuodelta muinoin – ja osa niistä Unescon maailmanperintökohde. Tähän sisältyy Akropolis Ateenassa, jäänteitä Minoan kulttuuri Kreetan (Knossos bl.a.palasset) – joka on peräisin välisenä aikana noin. 2000 ja 1450 eKr. Kr.

Tärkein lentokenttä Kreikka, Eleftherias Veniselos kansainvälinen lentokenttä , joka sijaitsee muutaman kilometrin itään Ateenan.Muuten, lentoasemia Rhodes ja Kreeta erittäin kiireinen – ja on suuri turisti liikennettä kesällä.