Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Kosovo

Kosovo matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kosovo. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kosovo

Autovuokraamo Kosovo

Autovuokraamo Kosovo

Kosovo sijaitsee Kaakkois-Euroopassa Balkanin ja on noin 1,8 miljoonaa asukasta (2010). Sen rajanaapureita Serbian pohjoisessa ja idässä, Makedonia etelään, Albania lounaassa, ja Montenegro länteen.

Kosovo oli aiemmin osa Jugoslavian liittotasavallan ja oli epämääräinen kansallinen status – mutta maa julistautui vuonna 2008 itsenäiseksi tasavallaksi.

Pääoma on Priština , ja sillä on noin 700000 asukasta.Muut suuret kaupungit Kosovon Mitrovicassa, Prizren ja Pec. Suosittu matkailukohde kaupungit ovat Brezovica, mikä on tyypillistä talviurheilukeskus.

Niistä Kosovon monet kulttuuriaarteita ja matkailukohteita neljä säilynyt Serbian luostarit Bysantin arkkitehtuuri – jotka kaikki ovat Unescon maailmanperintöluetteloon List. Muuten, kulttuuri vaikuttavat suuresti Albanian perinteet. Maassa on kaksi virallista kieltä: Albanian ja Serbian.

Kosovo on vaihteleva maisema, mutta suuressa osassa maata hallitsevat kukkulat ja vuoret, mukaan lukien korkein huippu on noin 2650 metriä.Maa on myös useampia pienempiä järviä ja jokia.

Maan tärkein lentokenttä on Priština International Airport, joka sijaitsee aivan pääkaupungin ulkopuolella.

Destinasjoner