Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Niagara Falls

Niagara Falls matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Niagara Falls. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Niagara Falls

Autovuokraamo Niagara Falls

Autovuokraamo Niagara Falls

Niagara Falls on ryhmä kolmesta vesiputouksia Niagara-joen, joka virtaa Lake Erie ja Lake Ontario. Niagara Falls sijaitsee rajalla USA ja Kanada välillä Ontario ja valtion New Yorkin .Kaatumiset eivät ole erityisen pitkä, mutta hyvin laaja, ja johtaa jopa kuusi kertaa enemmän vettä sekunnissa kuin Victorian putoukset. Niagara tulee intiaani ja tarkoittaa ”ukkosta veden

Horseshoe Falls kutsutaan vesiputouksia sijaitsee Kanadan puolella yhteensä leveys on 640 m ja korkeus 54 m Ne erotetaan Goat Island saaren ja 94% vettä läpi Horseshoe Falls. Oikeus vesiputous sijaitsee Yhdysvaltojen puolella Niagara Falls on 305 m leveä ja 50,9 metriä korkea.

Kansainvälinen rajaviiva on alunperin laadittu kautta Horseshoe Falls jo vuonna 1819, mutta raja on pitkään ollut kiistan vuoksi luonnon eroosion ja rakentamisen. Vuonna 1929, Kanadassa ja Yhdysvallat allekirjoittivat sopimuksen säilyttää putoaa, koska suuri osa virtauksesta menee tuotantoon vesivoiman. Heavy eroosio, 0,6-3 metriä vuodessa, siirto laskee edelleen ja edelleen etelään kohti Lake Erie.

Yöllä se on suosittu ihailla putoamiselle Kanadan puolella, koska keinotekoinen palavat molemmin puolin.

Yhdysvaltojen puolella, on olemassa matkanjärjestäjät joka johtaa retkeilijöiden alapuolelta vesiputous nimeltään Bridal Veil. Kanadan puolella on alustoja, jotka tarjoavat upeat näkymät Falls. Se seurantakeskusten laitteita, joka antaa vaikutelman, että alle vesiputous.

Lähimmät lentokentät Niagara Falls Airport, mutta se on hyvin pieni. Buffalo-Niagara International Airport on 40 km: n päässä Falls.