Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Montréal Lentokenttä

Montréal Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Montréal Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Montréal Lentokenttä

Autovuokraamo Montreal Lentokenttä

Autovuokraamo Montréal Lentokenttä

Montreal Airport (YUL) – joka myös kulkee nimellä Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport – 3. vilkkain lentoasema Kanadassa .Lentokenttä huollettu 13 miljoonaa matkustajaa vuonna 2010.

Montreal Airport sijaitsee 20 km länteen kaupungin keskustasta – esikaupunkialueella Dorval, ja on solmukohta Airlines Sunwing Airlines, Air Kanada, Air Transat ja CanJet.Se menee suoraan lentoasemalta 130 kohteeseen kotimaassa ja maailmalla – myös Afrikkaan, Aasiaan, Etelä-Amerikkaan, Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Meksikossa .

Lentokentältä voit ottaa taksin tai bussilla Montreal .Monet ihmiset haluavat vuokrata auton Montréal, ja lentokentällä on 8 tunnustetaan autovuokraamojen – myös Avis, Budget, Hertz ja Thrifty.

Montreal Airport on muuten mukavuudet, kuten valuutanvaihto, hyvä valikoima kauppoja (myös verovapaita myymälöitä), ravintoloita, kahviloita ja kahviloita. On olemassa useita hotelleja lähellä, ja Marriott Hotel on lähellä lentokenttää.