Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Mississauga

Mississauga matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Mississauga. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Mississauga

Autovuokraamo Mississauga

Autovuokraamo Mississauga

Mississauga on kanadalainen kaupunki Ontario-järven rannalla Ontario. Se sijaitsee noin 18 km päässä Toronto , ja ovat osa suurempaa Toronto.Kaupungin asukasluku on 713443 asukasta (2011) ja on Kanadan kuudenneksi suurin kaupunki. Pohjimmiltaan se oli lähiössä Toronton, ja se on ollut valtava väestönkasvu.

Monet suuret yritykset ja yhteisöt on pääkonttori kaupungissa, joukossa, Walmart Kanadassa , Microsoft ja General Electric.Mississauga on koti monille maahanmuuttajille, erityisesti Itä-Euroopasta, ja hieman yli puolet on Englanti äidinkielenään.

Useimmat ihmiset menevät Toronto, kun he menevät ulos syömään tai kokea kulttuuria, mutta vähitellen Mississauga myös saaneet tarjouksia. Heidän joukossaan on taidegalleria Mississauga, Benaresia Historic House, Living Arts Centre ja jopa oma Opera Mississauga. Neliö. Yksi Mall on suurin ostoskeskus Ontariossa ja yksi suurimmista Kanadassa, ja sitä ympäröivät monet baarit ja ravintolat.

Toronto Pearson International Airport, Kanadan suurin lentoasema, sijaitsee koilliseen kaupungin, noin 5 km päässä keskustasta.