Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Hamilton

Hamilton matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Hamilton. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Hamilton

Autovuokraamo Hamilton

Autovuokraamo Hamilton

Hamilton on satama kaupunki Kanadan Ontarion provinssin länsiosassa Kanadassa peräti tunnin ajomatkan päässä Toronto Lake Ontario.Se on 519949 asukasta (2011).

Hamilton, kuten monet Kanadan kaupungeissa suuri maahanmuuttajaväestö. Mukaan 2006 kyselyssä 20 prosenttia väestöstä ulkopuolella syntyneiden Kanada .Noin 10 prosenttia väestöstä on ranskaa äidinkielenään kuten Ranskan ja kaksikieliset koulut ovat yhteisiä.

Toronto-Hamilton alueella on eniten teollisuusmaissa Kanadassa. Hamilton tuotettu 60 prosenttia käytetyn teräksen Kanadassa. Kaupungissa on monia puistoja ja yli 100 vesiputouksia ja koskia.

Hamilton on tulossa suosittu kaupunki nuorten taiteilijoiden gallerioita, studiot ja riippumatonta elokuvatuotantoa. Kaupungissa on hyvä valikoima nähtävyyksiä ja museoita tarjota kuin Royal Botanical Gardens, Sotamuseon sotakone Heritage Museum ja sotalaiva HMCS Haida ensimmäinen maailmansota, joka on nyt muutettu museoksi. Kanadan Football Hall of Fame ja museo, Afrikkalainen Lion Safari on eläintarha yli 1000 lajia, ja Art Gallery of Hamilton sekä klassisen taiteen ja nykytaiteen ovat muita nähtävyyksiä. Tärkeitä historiallisia rakennuksia Dundurn linna.

Hamiltons Lähin lentokenttä on John C. Munro Hamilton International Airport, joka on viiden minuutin päässä keskustasta.