Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Halifax

Halifax matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Halifax. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Halifax

Autovuokraamo Halifax

Autovuokraamo Halifax

Halifax on kaupunki Kanadassa sijaitseva itärannikolla Atlantin valtamerelle, ja on pääkaupunki maakunnassa Nova Scotia.Halifax on noin 340000 asukasta (2007), ja on tärkeä satamakaupunki.

Kaupunki on perustettu vuonna 1749, ja on useita historiallisia nähtävyyksiä. Halifax on myös tunnettu erinomaisista ostos kaupoissa ja ostoskeskuksissa, ja sen vilkas yöelämä ravintoloita, pubeja ja elävää musiikkia.

Tärkein nähtävyys kaupungissa on tähti-muotoinen linnake ”Fort George” in Hill Fortress Citadel Hill. Täältä löydät vanha kellotorni vuonna 1803.

Muita nähtävyyksiä ovat Halifax Pier 21 on Kanadan maahanmuutto-museo, Kaupungintalo, rakennettu vuonna 1890, kauniissa puistossa ”Halifax Public Garden” – joka perustettiin vuonna 1867, Pyhän Marian basilika valkoinen graniitti 1899, mikä on suuri katolinen katedraali.

Voidaan myös todeta, että useimmat kuolemantapaukset laivasta ”Titanic” haudattiin Halifaxissa vuonna 1912 hautausmaalla ”Fairview Cemetery”.

Lähin lentokenttä on Halifax Stanfield International Airport, joka sijaitsee 34 km keskustasta pohjoiseen.