Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Charlottetown

Charlottetown matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Charlottetown. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Charlottetown

Autovuokraamo Charlottetown

Autovuokraamo Charlottetown

Charlottetown on Kanadan kaupunki ja pääkaupunki maakunnassa Prince Edward Island. Kaupungin asukasluku on 34562 asukasta (2011).

Charlottetown on suosittu kohde Itä Kanadassa , erityisesti matkailijoita Yhdysvalloissa   ja muualla Kanadassa.Keskusta on paljon kauniita taloja ja rakennuksia viktoriaanisen aikakauden. Uusi risteilyterminaalin rakennetaan, ja toivon, että se vetää enemmän kävijöitä kaupunkiin.   On kiva mennä vaellus maahan Promenade. Kaupungissa on myös paljon tarjottavaa niille, jotka nauttivat golf, esimerkiksi kurssin Links at Crow Bush Cove. Se on rikas kulttuurielämä teatterissa ja konserteissa.

Charlottetown on tunnettu hyvin tärkeä historiallinen tapahtuma, ja se oli täällä, että Kanadan valaliitto keskusteltiin ensi vuonna 1864.

Charlottetown festivaali järjestetään kesäisin ovat tulossa erittäin suosittuja johtuu siitä, että Kanadan vanhin ja suosituin musikaaleja näkyvät tässä, nimittäin Anne of Green Gables. Musikaali perustuu Prince Edward saaret suuri kirjailija, Lucy Maud Montgomery, kirjoja.

Kaupunki on Charlottetown öljy voimalaitosten 112 MW, mikä on maakunnan tehokkain kasveja.

Charlottetown lentokenttä on 5,6 km pohjoiseen Charlottetown.