Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Calgary

Calgary matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Calgary. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Calgary

Autovuokraamo Calgary

Autovuokraamo Calgary

Calgary sijaitsee Lounais Kanadassa , erityisesti eteläosassa maakunnassa Alberta.Kaupunki sijaitsee joen ”Bow River” – lähellä juurella Rocky Mountains. Calgary on noin 1,1 miljoonaa asukasta (2009), ja on tärkeä kaupallinen ja taloudellinen keskus. Lisäksi kaupunki on tärkeä portti.

Calgary on ehkä parhaiten tunnettu on suosittu Talven jälkeen kaupunki isännöi talviolympialaisia ​​vuonna 1988. Kaupunki on myös kuuluisa sen vuotuinen festivaali ”Calgary Stampede” – joka on Pohjois-Amerikan suurin rodeo.

Calgaryn on tyypillistä moderni pilvenpiirtäjiä, ja tunnettu maamerkki on 190 metriä korkea rakennus ”Calgary Tower”. Se on suosittu matkailijoiden ottaa matkan jopa näköalatasanne rakennuksen, ja näin saada panoraamanäkymät kaupunkiin.

Muita nähtävyyksiä ovat Calgary Taidemuseo ”Glenbow museo”, Banff National Park Rocky Mountains ja eläintarha ”Calgary Zoo” ja sen kasvitieteellinen puutarha.

Calgary oli vuonna 2007 rankattu maailman puhtain kaupunki Forbes Magazine.

Kaupungin lentokenttä – Calgary International Airport – sijaitsee 18 kilometriä keskustasta pohjoiseen.