Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Banff

Banff matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Banff. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Banff

Autovuokraamo Banff

Autovuokraamo Banff

Banff sijaitsee 130 km länteen Calgary vuonna Banff National Park Alberta. Banff on ihanteellinen paikka niille, jotka nauttivat vuori.   Kylässä on 7584 asukasta (2011) ja kaupungistuminen on hyvin hallinnassa ja vain Banff on kansallispuistossa.

Banff on yksi Kanadan suosituimmista matkailukohde, koska vuoret, Kanadan Kalliovuorten Moutains, ja on laaja valikoima ulkoiluun kesällä ja talvella. Kasvu kaupungin viime vuosina on aiheuttanut huolestuneisuutta joidenkin ympäristöaktivistien jotka pelkäävät se vahingoittaa puiston.

Siitä, että tällainen pieni paikka, monet hotellit, ravintolat ja vilkas yöelämä sesonkiaikana. Se on lyhyt matka Lake Louise ja Kanaskis County, jolloin Banff extra houkutteleva. Yksi pitäisi missaa kiehtova keiju savupiippuja kutsutaan Eroosion Banff National Park.

Suosituin vuoret lähellä Mount Rundle (2949 m), Cascade Mountain (2998 m) ja Mount Norquay (2134 m), joka on tunnettu erinomaisista hiihto ja maastopyöräily mahdollisuudet. Yksi voi gondoli huipulle Sulphur Mountain (2281), joka on hyvä pohja käydä monissa kuumia lähteitä.

Banff on kuuluisa World Television Festival, Banff Mountain Film Festival ja Banff Music Festival. Kaupunki on lähtökohta 4417 km pitkä Great Divide Mountain Bike Route, päättyy New Meksiko vuonna Yhdysvalloissa .

Lähin lentokenttä on Calgary International Airport, joka on noin 150 km päässä.