Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Abbotsford

Abbotsford matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Abbotsford. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Abbotsford

Autovuokraamo Abbotsford

Autovuokraamo Abbotsford

Abbotsford on kanadalainen kaupunki sijaitsee maakunnassa British Columbia noin 75 kilometrin päässä Vancouver maahan. Väestöstä on 133497 asukasta (2011), ja se on suurin kaupunki Brittiläisessä Kolumbiassa.

Abbotsford on kolmanneksi eniten etnisesti monipuolinen kaupunki Kanadassa jälkeen Torontossa ja Vancouverissa .Noin neljännes väestöstä on syntynyt Kanadan ulkopuolella. Useimmat maahanmuuttajat ovat Kaakkois-Aasiasta.

Pääelinkeino on maatalous, ja vuoden aikana on useiden maataloustuotteiden messuja ja näyttelyitä. Maaseutumatkailu on levinnyt myös. Kaupungissa on suurta taidetta keskus nykytaiteen Saappaat Fordin taidekeskus, jossa ääni ja valo näyttää. Castle Fun Park on huvipuisto lapsille. Abbotsford ympäröivät vuoret ja siellä on hyvät kävelylenkkejä. Monet myös käydä Claybourne kylän idyllinen kylä sijaitsee kaupungin ulkopuolella.

Abbotsford International Airport sijaitsee 4 kilometriä lounaaseen keskustasta. Lentokenttä on kuuluisa vuotuinen Abbotsford International Airshow.