Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Kingston

Kingston matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kingston. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kingston

Autovuokraamo Kingston

Autovuokraamo Kingston

Kingston on pääkaupunki ja suurin kaupunki Jamaika , joka on yksi Länsi-Intian saarten Karibianmerellä.Kaupunki sijaitsee kaakkoon saaren ja on noin 600000 asukasta (2010). Kingston on suuri ja tärkeä satama, Port Royal, ja pitkä hiekkasärkälle (Palisadoes) yhdistää sataman ja kansainvälinen lentokenttä. Kingston on Jamaikan tärkein koulutuskeskus, ja vuonna 1948 yliopiston Antillien perustettiin täällä.

Kaupungin nimi oli alun perin Port Royal, portti on edelleen nimeltään. Kun suuri maanjäristys, kaupunki perustettiin uudelleen vuonna 1693, jonka Englanti siirtolaiset – ja sitten sai nykyisen nimensä. Myös myöhemmin, kaupunki on kärsinyt maanjäristykset, mukaan lukien vuonna 1907, jolloin yli 1000 ihmistä sai surmansa. Vuonna 1872, kaupungin hallinnon virallinen kotipaikka on brittiläisen siirtomaavallan, ja säilytti pääoman tilan, kun Jamaika itsenäistyi vuonna 1962.

Kingston on jaettu vanhan ja uuden piirin – Vanhat Kingston ja New Kingston. Monet kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä sijaitsevat New Kingston, erityisesti pitkin Hope Road. Jamaika on reggaeta kotimaasta ja Kingstonin suosituin nähtävyys, Bob Marley museo, joka sijaitsee Hope Road. Lähistöllä voit myös vierailla Hope kasvitieteellinen puutarha.

Muita nähtävyyksiä ovat Devon House – joka on myös ympäröi kaunis puisto, National Gallery of Jamaika – ja Lime Cay rantoja ja Hellshire.

Ilmasto Kingston on turisti ystävällinen, paljon lämpöä ja aurinkoa. Vuoret Blue Mountains antaa kaupungin kätevä suoja sateelta ja trooppiset myrskyt.

Kaupungissa on kaksi lentokenttää, Kingston Norman Manley International Airport , joka sijaitsee 15 km etelään kaupungin, ja pienemmät kotimaan lentokentältä Tinson Pen Airport.