Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Itävalta

Itävalta matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Itävalta. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Itävalta

Autovuokraamo Itävalta

Autovuokraamo Itävalta

Itävalta sijaitsee Keski-Euroopassa, on liittovaltio, joka koostuu yhdeksästä osavaltiosta on oma hallinto. Väestön Itävalta on noin 8,3 miljoonaa euroa (2010) – josta 1,7 miljoonaa asukasta pääkaupungin Wienin .

Muita suuria kaupunkeja Itävallan Graz , Linz , Salzburg ja Innsbruck .

Itävalta ympäröi joukko naapurimaiden – ja rajautuu lännessä Liechtensteinin ja Sveitsin etelässä Italiaan ja Sloveniaan idässä Unkariin ja Slovakiaan sekä pohjoiseen Saksaan ja Tsekin tasavallassa .Maan virallinen kieli on saksa, mutta murteita voi olla vaikea ymmärtää matkailijoita, vaikka he puhuvat standardia saksa.

Maisemia Itävallassa hallitsee vuoret, Alppien ja kattaa läntisen ja eteläosissa maata. Se tavoittaa korkeimmat huiput Itävallan puolella jopa noin 3800 m

Itävalta on tunnettu maa monia merkittävän panoksen eurooppalaisen kulttuurihistorian – varsinkin klassisen musiikin. Kuuluisien säveltäjien kuten Wolfgang Amadeus Mozartin, Franz Schubert, Gustav Mahler ja Johann Strauss olivat itävaltalaisia. Myös Ludwig van Beethoven asui monta vuotta Itävallassa. Wien on paljon tarjottavaa taiteen ja kulttuurin. Sama Salzburg .

Muuten, Itävalta on myös suosittu ski maa – ja Alppien Innsbruck on paratiisi hiihtäjiä koska talviolympialaiset pidettiin siellä vuonna 1964.

Itävallan tärkein lentokenttä on Wienin kansainväliseltä lentokentältä , joka sijaitsee noin. 18 km päässä kaupungin keskustasta.Maan toiseksi suurin lentokenttä on Salzburgin lentokenttä – WA Mozart .