Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Rooma Lentokenttä

Rooma Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Rooma Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Rooma Lentokenttä

Autovuokraamo Rooma Lentokenttä

Autovuokraamo Rooma Lentokenttä

Leonardo da Vinci – Fiumicino Airport (FCO) on Italian suurin lentokenttä ja Euroopan kuudes vilkkain, sijaitsee 40 km lounaaseen keskustasta Rooman .

Lentokenttä kutsutaan italiaksi ”Aeroporto Internazionale Leonardo da Vinci di Fiumicinon”.

Rome Airport avattiin vuonna 1961 ja on tällä hetkellä viisi terminaalia: A, AA, B, C ja 5 Lentoasema palvelee noin 36,3 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2010).

Noin 100 lentävät kohteesta Rome Airport lukuisiin kohteisiin maailmanlaajuisesti. Jotkut suosituinta reittiä, menee Madrid , Pariisi , Lontoo , Amsterdam , Barcelona ja Milan .

Lentokentällä on monia palveluja matkustajille ja siellä on hyvä ostos täällä noin. 130 liikettä. Lisäksi useita ravintoloita, kahviloita, baareja ja baareja, infopiste, kokoustilat, VIP Lounge, pankkeja, valuutanvaihtopisteitä, pankkiautomaatteja, posti, apteekki, terveyskeskus ja rokotukset klinikka.

Jos haluat majoituksen lähellä lentokenttää, Hilton Airport Hotel tänne.

On hyvät julkisen liikenteen lentokentältä osaksi Rooman keskustassa, ja voit käyttää junalla, bussilla tai taksilla. Lisäksi useita autonvuokrauksesta toimistojen lentokentällä, mikäli haluat vuokrata auton Roomassa. Tunnetut kansainväliset toimijat kuten Avis, Europcar, Hertz ja Sixt ovat myös edustettuina.