Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Pisa Lentokenttä

Pisa Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Pisa Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Pisa Lentokenttä

Autovuokraamo Pisa Lentokenttä

Autovuokraamo Pisa Lentokenttä

Pisa International Airport – ”Galileo Galilei” (PSA) sijaitsee Toscanan alueella Pohjois-Italiassa, noin 2 km etelään Pisa keskusta.Lentokenttä kutsutaan italiaksi ”Aeroporto Internazionale Galileo Galilei”.

Pisan lentokenttä perustettiin sotilaallinen lentokenttä 1930, ja sai kansainvälistä liikennettä 1990. Lentokentällä on yksi terminaali rakennus, ja palvelee 4500000 matkustajaa vuodessa (2011).

Pisan lentokentältä menee suoria lentoja 33 kohteisiin kotimaassa ja ulkomailla, sekä lentoyhtiöt kuten Air France, Ryanair, Air One, British Airways, Norja ja Lufthansa lentää tänne.

Terminaalin on useita laitoksia kävijöille – myös ravintoloita / baareja, infopiste, apteekki, lehtikioski, odotushuone terassilla, kauppoja (mukaan lukien tullitta), kampaamo, nettikahviloissa, valuutanvaihto toimistoja ja automaateista.

Jos haluat vuokrata auton Pisassa, on 10 autovuokraamojen sen oksat Pisa Airport – kuten Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt.

Myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet lentokentältä osaksi Pisan keskustassa, ja voit valita junalla, bussilla tai taksilla. Myös juna-ja bussiyhteydet Pisan lentokentältä Florence.