Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Milano

Milano matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Milano. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Milano

Autovuokraamo Milano

Autovuokraamo Milano

Milan sijaitsee Pohjois-Italiassa , ja on pääoman Lombardian alueella.Kaupungissa on noin 1,3 miljoonaa asukasta (2011), kun taas pääkaupunkiseudulla lukien lähiöissä asuu 7,5 miljoonaa euroa.

Milano on Italian toiseksi suurin kaupunki (jälkeen Rooma), ja maan tärkein teollinen, taloudellinen ja kaupallinen keskus.Kaupunki on myös tärkeä liikenteen solmukohta.

Milan sijaitsee jokien Ticino ja Adda on hedelmällinen tasanko, ca. 120 m

Milano on yksi maailman johtavista muodin kaupungeissa, ja on ostokset shoppailijan paratiisi. Lisäksi kaupunki on tärkeä kulttuurinen keskus, ja tunnetaan lukuisia kirkkoja, museoita, gallerioita, konserttisaleja ja teattereita.

Yksi suosituimmista nähtävyyksistä Milanon vanhankaupungin kanssa katedraali ”Duomo” valkoinen marmori 1522. Katedraali on kolmas Euroopan suurin, ja se on rakennettu goottilainen tyyli.

Myös kuuluisa Oopperatalo ”Teatro alla Scalan” peräisin 1778-käynti. Opera on yksi maailman suurimmista, ja 3600 istuimet.

Muita nähtävyyksiä ovat Sempione Park Sforza palatsi 1400, Leonardo da Vinci-museo ja taidemuseo ”Pinacoteca di Brera”

Kaupungissa on kaksi kansainvälistä lentokenttää – Milanon Malpensan lentokentältä , joka sijaitsee 45 kilometriä luoteeseen keskustassa (ja suurin) ja Milanon Linate , joka on 10 kilometriä itään keskustasta.