Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Milano Malpensa Lentokenttä

Milano Malpensa Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Milano Malpensa Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Milano Malpensa Lentokenttä

Autovuokraamo Milano Malpensa Lentokenttä

Autovuokraamo Milano Malpensa Lentokenttä

Kansainvälinen Milan Malpensa Airport (MXP) on Pohjois-Italian tärkein lentokenttä ja sijaitsee 48 km luoteeseen kaupungin Milano .

Lentoasema palvelee 19 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2011), ja on laaja valikoima kansainvälisiä ja mannertenvälisiä lentoja. Milanon Malpensan lentokenttä on tärkein solmukohta lentoyhtiöt Air Italy, Air One ja EasyJet.

Lentokentällä on kaksi terminaalia, T1-T2 Malpensan Länsi-ja Pohjois-Malpensan. Terminaalit sijaitsevat kaukana toisistaan, ja busseja välillä 20 minuutin välein. Terminaali 2 käytetään tilauslentoja ja halpa (lähinnä halpalentoyhtiöt Ryanair ja easyJet).

Lentokentältä Milanon keskustaan, junat ja bussit. Lisäksi voit käyttää taksiliikenne. Jos olet menossa Milanon toiseksi suurin lentokenttä – Milanon Linate – on myös bussilla hitti.

Jos haluat vuokrata auton Milanon on useita autovuokraamojen niiden oksat lentoasemalla – kuten Avis, Easycar, Europcar, Hertz ja Sixt.

On olemassa monia palveluita Milanon Malpensan lentokentältä matkailijoille – myös hyvä valikoima kauppoja (kuten verovapaan myymälän), ravintoloita ja baareja.Tämä koskee sekä liittimiin. Hotellissa on myös business center lentoasemalla sekä infopiste, pankkeja, valuutanvaihtopisteitä, pankkiautomaatteja ja terveyskeskus.

Lähin hotelli on ”Hotel Malpensa Cilla”, joka on 500 metrin päässä lentokentältä.