Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Bologna Lentokenttä

Bologna Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bologna Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bologna Lentokenttä

Autovuokraamo Bologna Lentokenttä

Autovuokraamo Bologna Lentokenttä

Bologna Airport (BLQ) – joka on virallisesti nimeltään ”Aeroporto Guglielmo Marconi” – sijaitsee noin 6 km luoteeseen Bologna keskusta.Lentoasema palvelee noin 6 miljoonaa matkustajaa vuosittain.

Bologna Airport on säännöllisiä lentoja eri kohteisiin Euroopassa – ja myös merkittävä charter. Lentokentällä on kaksi terminaalirakennusten, ja se on kävelymatkan päässä toisistaan.

Ei junalla lentokentältä keskustaan ​​Bolognan, mutta linja-autoliikenne on hyvin kehittynyt. Vaihtoehtoisesti voit käyttää taksia. Rautatieasemalle Bologna on myös merkittävä keskus hyvien reitti yhteydet useita muita kaupunkeja Italiassa.

Jos haluat vuokrata auton Bolognan lentokentältä, tarjous on hyvä. Autot kaikenkokoiset tarjoamat kansainväliset autovuokraamossa kuten Avis, Hertz, Europcar, Sixt, rukoile, Thrifty ja Autovia.

Ei ole hotelleja lentokentälle, mutta hotelli Sheraton on lähellä ja siellä on bussikuljetus lentokentältä terminaalista hotelliin.

Bologna Airport on matkailijoille useita ravintoloita, baareja ja kauppoja, joista valita. Jotkut kaupat ovat erikoistuneet paikallisiin tuotteisiin alueelta. Muita palveluja lentoaseman business lounge, terveyskeskus, infopiste, posti, valuutanvaihto laskuri, pankit ja pankkiautomaatit.