Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Italia

Italia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Italia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Italia

Autovuokraamo Italia

Autovuokraamo Italia

Etelä-Italia Euroopassa, ja on yhteinen raja Ranskan , Sveitsin , Itävallan ja Slovenian   idässä.Sisällä Italian rajalla on myös lilliputti valtioita San Marinon ja Vatikaanin.  Italia   Yksi alkuperäisen EU-maissa.Maa kattaa kokonaispinta-ala on hieman yli 300 000 km2 ja väkiluku on lähes 60 miljoonaa (2010).

Italia koostuu pääasiassa Appennine niemimaan suuri niemimaa Välimerellä ja kahden pääsaaren Sisilian ja Sardinian .Koillis-on Adrianmeren Kaakkois Joonianmerelle lounaassa, ja Tyrrhenanmeri Luoteis Ligurianmerelle.

Italian pääkaupunki on Rooma, jossa on noin 2,7 miljoonaa asukasta. Muita suuria ja suosittuja kaupungeissa Milan , Firenze , Venetsia , Napoli ja Palermo.

On olemassa paljon vuoria Italiassa. Pitkin niemimaalla – etelästä pohjoiseen – venyttely Apenniinien vuorijonon kunnes se täyttää Alpeilla, jossa jotkut Euroopan korkein vuori sijaitsee. On syytä myös olla “lepääviä” tulivuori Vesuvius Napolin lähellä ja aktiivista Etna Sisiliassa. Muuten maa leikkaavat useat joet, kuten Po (mikä on tärkeää hedelmällinen Po-joen tasangon pohjoisessa), Arno ja Tiber-joen (joka kulkee Rooman).

Italia on yksi Euroopan suosituimmista matkailukohde, koska sen rikas historia, sen monet kulttuuriaarteita ja maailmankuulun ruoka-ja viini kulttuuria. Maa on säilynyt useita muinaismuistolain (mukaan lukien kaivetut kaupungit Pompeijin Herculanum by Napoli ) – ja kaikki vanhassa keskustassa pääkaupunki Rooma on Unescon maailmanperintökohde.

Italian suurin ja vilkkain lentokenttä on Fiumicio International Airport (“Leonardo da Vinci”)   Rooman ulkopuolella.Muita tärkeitä kansainvälisiä lentokenttiä Milanon lentokentältä – Malpensa ja Napolin lentokenttä – Copodichino .