Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Israel

Israel matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Israel. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Israel

Autovuokraamo Israel

Autovuokraamo Israel

Israel, jossa suhteellisen pienellä alueella noin 20 000 km2, on maa Lähi-idässä, jossa rantaviivaa Välimerellä.Pohjoisessa maa vastaan Libanon , että itään Syyrian ja Jordanian – ja lounaaseen kohti Egyptiä .Myös ovat palestiinalaisalueilla Länsirannalla ja Gazassa, joka on osittain käytössä Israel sen välittömässä läheisyydessä. Väestön Israelin on noin 7,3 miljoonaa euroa (2010) – joista useimmat ovat juutalaisia.

Jerusalem (725000 asukasta) on Israelin virallinen pääkaupunki, mutta tila on kiistetty.Käytännössä se on rannikkokaupunki Tel Aviv   joka toimii hallinnollisena keskuksena.Muita tärkeitä kaupunkeja ovat Haifa ja Eilat .

Maiseman pienessä maassa on hyvin monimuotoista tasangoilla rannikolla ja vuoret ja kukkulat sisämaassa. On olemassa myös useita järviä, mukaan lukien maailmankuulu Dead Sea – tunnetaan erittäin korkea suolapitoisuus.

Maan suurin turistinähtävyys on Jerusalem , pyhä kaupunki kaikille kolmelle maailman uskonnot: juutalaisuus, kristinusko ja islam.Täällä voit vierailla useita merkittäviä uskonnollisia muistomerkkejä – mukaan lukien Western Wall, Pyhän haudan ja Al Aqsa. Muuten, Eilat, kärjessä Punainenmeri – turisti magneetti, jossa on monia kauniita rantoja.

Israelin tärkein lentokenttä on Ben Gurionin lentokentälle , joka sijaitsee ulkopuolella Tel Aviv .