Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Islanti

Islanti matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Islanti. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Islanti

Autovuokraamo Islanti

Autovuokraamo Islanti

Islanti on Euroopan toiseksi suurin saari ja tasavallan Pohjois-Atlantilla, välillä Norjan   ja Grönlanti.Huolimatta alueen 103000 km2, ei saa purkaa enemmän kuin noin 307000 asukasta (2010).Noin 120 000 heistä asuu pääkaupungissa Reykjavikissa .Muut alueet ovat Kópavogur, Hafnafjordur ja Akureyri.

Se on vain rannikolla, jotka ovat asuttuja, sillä sisätilojen saarella hallitsevat vuoret, tulivuoret ja jäätiköt lavaørkener. Islannin rannikko on ominaista vuonoja, vuoret sisustus kohoaa noin 2000 metriä. Korkein huippu on Hvannadalshnúkur (2   110 m)..Useat tulivuoria Islannissa ovat yhä aktiivisia. Tunnetuin on Hekla ja Katla. Vatnajökull jäätikkö on toiseksi suurin jäätikkö Euroopassa. Vain Austfonna Huippuvuorilla on suurempi. Se on pinta-alaltaan yli 8000 km2.

Yksi suurimmista nähtävyyksistä Islannin Vatnajokull National Park. Toinen suosittu nähtävyys on vettä spouting kuuma kevät Geysir sijaitsee Haukadalur (jossa on myös kansallispuisto). Myös viikingit vanhoja juttuja jossain Thingvellir mainittu – joka on Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon.

Islannin tärkein lentokenttä on Keflavik International Airport – sijaitsee noin 50 kilometriä lounaaseen pääkaupunki.