Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Irlanti

Irlanti matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Irlanti. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Irlanti

Autovuokraamo Irlanti

Autovuokraamo Irlanti

Irlanti (Irlanti) on suuri saari sijaitsee länteen Britanniassa, ja suurin osa saaresta on tasavallan kanssa sama nimi. Loput – Pohjois-Irlanti – on osa Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin. Maan asukasluku on 4,5 miljoonaa (2010) ja pinta-ala noin 70 000 km2.

Pääkaupunki Irlannin Dublinissa , jossa on noin 1 miljoonaa asukasta.Muita tärkeitä kaupunkeja ovat  Cork (noin 120000 asukasta), Limerick (noin 86 000 asukasta) ja Galway (noin 65 000 asukasta).

Irlanti on ominaista mäkinen maisema, joitakin vuoria saavuttaa jopa noin 1000 metrin korkeudessa. Suuren ruohokenttien kutsutaan Irlannin usein “vihreä saari”. Länteen Atlantin valtameren Irlantiin ja itään Irlanninmerellä.

Niistä nähtävyydet Irlanti ovat erilaisia ​​taiteen ja kulttuurin aarteita – ja pääoman Dublin   tunnetaan hyvin säilynyt arkkitehtuuri 1700 – ja 1800-luvulla, kutenDublinin linna. Muuten Dublin vilkasta utelivsby – kuuluisa monista pubeista.

Irlannin tärkein lentokenttä on Dublinin kansainvälinen lentokenttä , joka on noin. 12 km pääkaupungin ulkopuolella.Muita tärkeitä kansainväliset lentokentät ovat Cork Airport ja Shannonin lentokentälle .