Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Filippiinit

Filippiinit matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Filippiinit. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Filippiinit

Autovuokraamo Filippiinit

Autovuokraamo Filippiinit

Filippiinit on øyrepublikk Kaakkois-Aasiassa, joka koostuu 11 pääsaaresta ja yli 7000 pienempää saarta. Väestöstä 92337852 (2011) asukasta tehdä yksi Aasian väkirikkain maa, ja väestönkasvu on korkea.Filippiinit raja Indonesia etelässä, Singapore, Malesia , Vietnam ja Kambodža länteen, Kiina , Hong Kong ja Taiwan etelässä.Itään on Filippiinien Sea, länteen Etelä-Kiinan merelle ja etelän Celebeshavet. Suurimmat saaret ovat Luzon pohjoisessa ja Mindanaon etelässä. Yli kolmannes väestöstä asuu Luzon ja se on täällä, että pääoman Manilla sijaitsee.

Maa oli Espanjan siirtomaa 1521-1898 ja sitten Amerikan siirtomaa vuoteen 1946. Se on Itä-Timorin ja Etelä-Korean yksi kolmesta Aasian maiden kanssa kristinuskon valtauskonto

Vuonna 1960, Filippiineillä oli toiseksi rikkain maa Aasiassa Japanin jälkeen. Kaksi vuosikymmentä Ferdinand Marcos “sääntö vaikutti suuresti maa ei ole kehittynyt edelleen muiden Kaakkois-Aasian maissa. Ferdinand Marcos tuli valtaan vuonna 1965 ja hallitsi maata diktatuuri kunnes hänet syrjäytettiin vallankaappauksessa vuonna 1986. Yli 1000 paria kenkiä löydetyistä jälkeen Ferdinand Marcosin vaimo Imelda jälkeen lähti maanpakoon, seisoo osoitus luksusta elämään he olivat.   1970 – ja 1980-vuoden kasvu erot rikkaimpien ja köyhimpien paljon nopeammin kuin muissa alueen maissa, ja köyhyyttä on nyt erittäin vakava. Väestö on hyvin monimutkainen ja epäyhtenäinen t erilaisia ​​etnisiä ryhmiä, useimmat ovat Malaiji syntyperää. Yhteensä noin 80 etnis-kielellisen ryhmään.

Ilmasto on trooppinen ja maaliskuu-toukokuu ovat kuumimmat kuukaudet. Sadekausi kestää kesäkuusta lokakuuhun. Tuhansia saaria Filippiinit on paljon tarjottavaa. Boracay ja Malapascua ovat vain kaksi useista saarista tunnettu kauniista valkoisia hiekkarantoja. Camarines Sur on vesiurheilukeskus, kaunis koralliriutat ja rannat sekä valkoista ja mustaa hiekkaa. Bacolod on tunnettu siitä, kaupunki hymyilee, koska vuosittain maskin festivaali. Zamboanga on maine “Latinalaisen kaupunki Aasiassa” ja kiinnostava, koska historiallisia monumentteja, kirkkoja ja moskeijoita.

Tärkein lentokenttä on Ninoy Aquino International Airport Manilla .On myös kansainvälistä lentokenttää Cebu , Clark Freeport Zone, Angeles, Davao, Kalibo, Laoag, Manilla ja Zamboanga.