Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Nadi Lentokenttä

Nadi Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Nadi Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Nadi Lentokenttä

Autovuokraamo Nadi Lentokenttä

Autovuokraamo Nadi Lentokenttä

Nadi International Airport (NAN) sijaitsee länsipuolella Fidžin pääsaarella Viti Levi Tyynellämerellä, ja se on tärkein kansainvälinen yhdyskäytävä tasavallan Fidžin .Lentokenttä sijaitsee 6 kilometriä koilliseen Nadi Town.

Nadi Airport rakennettu vuonna 1939 ja on yksi terminaalirakennuksen. Lentoasema palvelee 2200000 matkustajaa vuodessa (2011).

Useat lentoyhtiöt, kuten Qantas Airways, Air Pacific ja Virgin Australia on suorat lennot Nadi Airport kohteisiin kuten Sydney , Melbourne, Brisbane, Honolulu, Suva ja Los Angeles .

On olemassa useita julkisia lentoaseman tilojen – kuten kauppoja, kahviloita, ravintoloita, tax-free, terveyskeskus, hierontasalonki, internetyhteys, VIP lounge, pankkiautomaatit ja valuutan vaihtoa vastaanotto.

Kuljetukset Nadi lentokentältä keskustaan ​​muodostuu pääasiassa bussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton, siellä on hyvä valikoima autovuokraamoja lentoasemalla – myös Avis, Europcar, Budget, Hertz, Thrifty, Khan ja Sharma Rentals vuokraus. Muista, että ajaa vasemmalla Fidžin.