Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Fiji

Fiji matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Fiji. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Fiji

Autovuokraamo Fiji

Autovuokraamo Fiji

Fidži on saariston yli 300 saarta hajallaan ala on noin. 500 000 neliökilometriä. Hieman yli 100 saarta pysyvästi asuu 944   700 (2009) asukasta.Fiji sijaitsee 2000 km pohjoiseen Uuden-Seelannin itäpuolella Vanuatu, länteen Tongan ja eteläpuolella Tuvalu. Suurimmat saaret ovat Viti Levu ja Vanua Levu, ja pääkaupunki on Suva.   Maa on väkirikkain ja saarivaltiot Tyynellämerellä. Viralliset kielet ovat Englanti, Fidzi ja Fidži Hindi.

Väestö koostuu noin 50% fijianere (Melanesian / Polynesian) ja 45% intiaaneja. Poliittiset erot kahden etnisen ryhmän ominaisia ​​poliittiseen elämään.

Ensimmäiset asukkaat Fidžin saapui Kaakkois-Aasiassa kauan ennen saaret löydettiin Euroopan tutkimusmatkailijat. Hollannin tutkimusmatkailija Abel Tasman oli ensimmäinen eurooppalainen, joka saapui Fidži puolivälissä 1600-luvulla. Saaret oli Britannian siirtomaa välillä 1874 ja 1970. Kun Fidži tuli itsenäinen demokraattinen aluksella on keskeytynyt useaan sotilasvallankaappauksen. Rotusyrjintä, poliittiset levottomuudet ja sotilasvallankaappaus on jatkuva ongelma Fidži.

Suurimmat saaret ovat vulkaanista alkuperää, monet pienemmät ovat tasainen korallisaarilla. Fidži on trooppinen meri-ilmaston ja Kaakkois kaupan tuulet näyttää hidastunee vuonna kosteat.

Matkailu ja sokerin vientiä ja kala ovat Fidžin suurteollisuuden. Matkailualan osuus on noin 30 prosenttia bruttokansantuotteesta. Fidžin tarjoaa kaunein ja monipuolinen maisema valkoinen, idyllinen rannat, koralliriutat, trooppiset sademetsät ja vuoristot. Fidži on paratiisi niille, jotka rakastavat sukellus ja vesiurheilu. Bouma kansallispuisto lumoava sademetsään ja jännittävän luonnon on tutustumisen arvoinen. Yasawa saaret ovat pieniä tulivuorisaaria värikkäitä koralliriuttoja.

Fidži sijaitsee päätiellä välillä Pohjois-Amerikassa ja Australiassa, ja on tärkein viestinnän keskus Lounais Tyynellämerellä. Kansainvälinen lentokenttä Nadi International Airport länsirannikolla saaren Viti Levu käytetään väliasemalla varten reiteille USA ja Australia / Uusi-Seelanti , ja on tärkein lentokenttä.Myös kansainväliset lennot lentokentältä pääkaupungissa, Suva.

Destinasjoner