Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Etelä Afrikka

Etelä Afrikka matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Etelä Afrikka. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Etelä Afrikka

Autovuokraamo Etelä Afrikka

Autovuokraamo Etelä Afrikka

Etelä-Afrikka on maa sijaitsee eteläkärjessä Afrikassa. Voit pohjoisessa se ​​rajoittuu Namibia , Botswana ja Zimbabwe , itään Mosambikin ja Swazimaan taas Lesotho on erillisalue keskellä maata.Maan väkiluku on 51 770560 (2011) asukasta.Pääoma on Johannesburgin ja muissa suurissa kaupungeissa Kapkaupunki ja Durban .

Etelä-Afrikka on monikansallinen kansakunnan eri kulttuureista ja kielistä. Yhdellätoista virallisella kielellä kirjataan perustuslakiin. Kaksi näistä kielistä ovat eurooppalaista alkuperää: Englanti ja afrikaans. Afrikaans pääosin peräisin Hollannin ja on seurausta maan vuosia oli Hollannin siirtomaa.

On mahdotonta puhua Etelä-Afrikka mainitsematta Nelson Mandela. Nelson Mandela oli Etelä-Afrikan johtava taisteleva apartheidia vastaan ​​järjestelmän systemaattisen syrjinnän värillinen osa väestöstä. Hänestä tuli maan ensimmäinen musta presidentti vuonna 1994, kun Etelä-Afrikassa järjestettiin ensimmäiset universaali vaaleja. Nelson Mandela oli vankilassa 27 vuotta tehdä maksu rasistisen hallinnon. Nyt hän on elävä todiste siitä, että taistelua oikeudenmukaisuuden ja vapauden johtaa.

Etelä-Afrikkalainen kulttuuri on monimuotoinen. Suuri osa ruoka on vahvasti liha-pohjainen ja sosiaalisia tapahtumia arkipäiväinen braai tai grilli. Etelä-Afrikka on myös kehittynyt merkittävä viinintuottaja. Jotkut parhaista viinitarhojen sijaitsevat laaksoissa noin Stellenbosch, Stellenbosch, Paarl ja Barrydale.

Suosituin kaupunki on Kapkaupunki Sijaitsee kauniilla länsirannikolla ja on kaupunki monia hyviä hotelleja ja ravintoloita.Täällä voit ottaa gondolin jopa Table Mountain ja vierailla vanhan viktoriaanisen satamaan. Päässä voi ottaa veneen ulos Robin Island, jossa Nelson Mandela oli vangittuna.

Monet mennä Etelä-Afrikkaan, koska upeat maisemat. Lisäksi kuuluisa Kruger National Park, Etelä-Afrikka on useita muita kansallispuistoja koska se on isäntänä käydä. Drake Berg on tunnettu kauniista maisemista, on useita, yksi niistä on Royal Natalin Naional Park vesiputouksia, Tugela Falls joka putoaa 850 metriä alas kallioita. Kalahari gemsbok kansallispuistossa on runsaasti villieläimiä.

OR Tambo ulkopuolella Johannesburg on Afrikan suurin lentokenttä.