Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Málaga Lentokenttä

Málaga Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Málaga Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Málaga Lentokenttä

Autovuokraamo Malaga Lentokenttä

Autovuokraamo Málaga Lentokenttä

Malagan lentokenttä (AGP) sijaitsee 8 km kaakkoon keskustasta Málagan ja 5 km pohjoiseen Torremolinos. Lentokenttä kutsutaan espanjaksi “Aeropuerto de Malaga”, ja on 4. vilkkain lentokenttä Espanja .Lentoasema on tärkeä myös Espanjan matkailun kävijöitä Costa del Sol haluan laskeutua tänne.

Malagan lentokenttä avattiin vuonna 1919 ja sai kansainvälisen lentoliikenteen vuonna 1946. Lentokenttä on tällä hetkellä kolme terminaalirakennusten palvelevat 12.800.000 matkustajaa vuodessa (2011).

Noin. 77 lentoyhtiöillä on suoria lentoja Malagan lentokentältä 90 kohteisiin kotimaassa ja ulkomailla. On suoria lentoja tänne useissa suurissa kaupungeissa Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa.

Palvelut lentoasemalla kuuluu hyvä valikoima kahviloita, ravintoloita, kauppoja ja baareja sekä apteekki, terveyskeskus, pankit, pankkiautomaatit, posti, internet-yhteys, näyttelytila, kokous-ja business-keskus ja VIP Lounge. Lähellä lentokenttää, hotelli “Holiday Inn Express”.

Päästä keskustasta Málaga, voidaan käyttää junalla, bussilla tai taksilla. Myös bussien Torremolinos ja Benalmadena.

Monet ihmiset haluavat vuokrata auton Malagan ja lentokentän on 10 hyvämaineiset autovuokraamojen sen tytäryhtiöiden – kuten Avis, Hertz, Europcar, National ja Sixt.