Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Alicante Lentokenttä

Alicante Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Alicante Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Alicante Lentokenttä

Autovuokraamo Alicante Lentokenttä

Autovuokraamo Alicante Lentokenttä

Alicante Airport (ALC) on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Etelä Espanjassa Välimeren – 12 km lounaaseen Alicante keskusta.Lentokenttä kutsutaan espanjaksi “Aeropuerto de Alicante” ja avattiin vuonna 1967 nimellä “El Altet”.

Alicanten lentokenttä on 6. vilkkain Espanjassa ja yksi 50 vilkkaimmista Euroopassa. Lentoasema palvelee 9900000 matkustajaa vuodessa (2011).

Noin 40 lentoyhtiötä on suoria lentoja Alicanten lentokentältä 86 kohteisiin Norjassa ja ulkomailla. Lentoyhtiö Ryanair on pääkonttori täällä, ja ovat usein lähdöt tällaiseen Lontoossa ja Birminghamissa .

Alicanten lentokenttä on yksi terminaalin (äskettäin avattu), ja siellä ovat julkisia tiloja, kuten ravintoloita, kahviloita, baari, myymälöitä (mukaan lukien tullitta), apteekki, internet, lääkäriasema, pankkiautomaatti, valuutanvaihto laskuri, Vip Lounge, kokoustilat ja tietoa levy.

Ei ole hotelleja lentoasemalla ja lähin on Holiday Inn Alicante – Playa de San Juan.

Liikenne vaihtoehtoja Alicanten lentokentältä kaupunkiin koostuu linja-tai taksilla. Se on pian mahdollista käyttää raitiovaunu keskustaan, kun kellarissa terminaalirakennuksen on suunniteltu raitiovaunupysäkiltä. Jos haluat vuokrata auton Alicante, useita autovuokraamoja toimistot tuloaulaa lentokentällä – kuten Avis, Hertz, Sixt ja Europcar.