Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Espanja

Espanja matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Espanja. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Espanja

Autovuokraamo Espanja

Autovuokraamo Espanja

Espanja on Iberian niemimaalla Etelä-Euroopassa, ja rajautuu pohjois-vastaan ​​Andorran ja Ranskan , etelässä Gibraltarin ja Välimerellä ja lännessä Portugali .Baleaarien saaristoon tällaisia Mallorca , Menorca ja Ibiza ja Kanariansaaret Atlantilla ovat myös alle Espanja.

Espanja on Euroopan neljäs useimmissa maissa, ja on 40500000 asukasta (2010). Maa on hallinnollisesti jaettu 50 alueille. Korkein vuori on Mount Teide – joka mittaa 3718 metriä

Espanjan pääkaupunki on Madrid , joka sijaitsee maan Espanjan ylätasangolla.Madrid on 6 miljoonaa asukasta pääkaupunkiseudulla ja on suurin ja väkirikkain kaupunki Espanjassa. Madrid on myös maan hallintoa, taloutta ja kulttuurikeskus sekä merkittävä liikenteen solmukohta.

Yleisesti ottaen Espanja on Välimeren ilmasto rannikolla etelään ja itään, Atlantin ilmasto rannikolla pohjoisessa, mannermainen ilmasto sisustus.

Espanja on tunnetusti erittäin suosittu matkailukohde ja saa noin 60 miljoonaa kävijää vuosittain. Alueiden Koillis Katalonian ja Andalusian etelässä ja saaria Atlantin on suosituin turisti alueilla. Espanja on kuuluisa suosikkikohde hakeville aurinko ja rantaloma pitkin rannikkoa, mutta maa on tunnettu myös kulttuurimatkailua.

Espanjan tärkein lentokenttä on Madrid Airport – Barajas sijaitsee aivan pääkaupungin keskustaan.Muuten Barcelonan lentokentälle ja Palma de Mallorcan lentokentälle osa kansakunnan vilkkaimmista lentokentistä.