Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Englanti

Englanti matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Englanti. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Englanti

Autovuokraamo Englanti

Autovuokraamo Englanti

Englannissa on eteläisin osa Ison-Britannian saari, ja on 51400000 asukasta (2008). Englanti reunustaa pohjoisessa Scotland , on lännessä Atlantin valtameri, Walesin ja Irlannin meren etelään Englanti kanaalin ja Pohjanmeren itään.Maa on suurin ja väkirikkain osa kuningaskunnassa.

Useimmat Englanti koostuu alanko, mutta Luoteis-vuoristoinen “Cumbrian Mountains”. Alue tunnetaan myös Lake District ja on tunnettu kauniista maisemista useita huippuja yli 900 metriä ja järviä. Se myös Englannin korkein vuori – Scafell Pike – joka mittaa 978 m

Englannissa on yleensä leuto ilmasto, ja usein muuttuvat sääolosuhteet korkea ilmankosteus. Maa on jaettu seitsemään kaupunkiseuduille, joilla suurin on Greater Lontoo, West Midlands (kaupungilla Birmingham ), Greater Manchester ja West Yorkshire (ympäri Leeds ).

Pääkaupunki Englannissa on monikulttuurinen maailma metropoli Lontoossa, joka on suurin kaupunki alueella Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Lontoossa on 7.800.000 asukasta (14 miljoonaa euroa pääkaupunkiseudulla), ja on lukuisia nähtävyyksiä. Tässä on jotain jokaiseen makuun, onko se ostos, museot, yöelämä, taidenäyttelyitä ja historiallisia tietoja yläosassa toivelistalla. Lontoossa on myös maailmankuuluja maamerkkejä, kuten Big Ben, Tower Bridge, Westminster Abbey, Lontoo Eyen ja Buckinghamin palatsi.

Lisäksi pääkaupunki Lontoo , Englanti on kuuluisa lukuisista pubeista, kauniille Englanti kartanoita, yliopistokaupungit ja Oxfordin ja Cambridgen ja merenrantakohteessa Brighton.

Kolmen suurimman ja vilkkaimmista lentokentistä Englannissa Lontoon Heathrow’n lentokentälle , Gatwickin lentokenttä ja Lontoon Stanstedin lentokentälle .