Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Egypti

Egypti matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Egypti. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Egypti

Autovuokraamo Egypti

Autovuokraamo Egypti

Egypti sijaitsee luoteiskulmassa Pohjois-Afrikan – ja pieni osa Aasiassa (Siinain niemimaa). Väestö on yli 83 miljoonaa euroa (2010) ja maa Afrikan toiseksi väkirikkain. Egyptin maa-alue kattaa noin 1 miljoonaa km2, ja maa on yhteistä rajaa Libyan, Sudanin, Israel   ja Gazan.Pääoma Kairo   sen 16 miljoonan asukkaan Egyptin ja Afrikan suurin kaupunki.Muut suuret kaupungit Egyptin Alexandria, Sharm el Sheikh , Luxor, Suez ja Port Said.

Suuri Egyptin autiomaassa, kun taas rehottaa pitkin maailman pisin joki – Nile – joka virtaa läpi maan, ja mikä on sen ulostulo Välimerellä.

Egypti on runsaasti kulttuuriaarteita. Osa vanhimmista sijaitsevat täällä. Kuuluisimpia ovat Gizan pyramidit – jos Vieraile kuuluisa sfinksi ja suuri pyramidi Cheops. Myös antiikin temppelit Luxor on mainittava.

Adventures toisenlaista saadaan käymällä suosittu merenrantakaupunki Sharm el-Sheikhissä, jossa välissä Akabanlahti ja Suezin lahden. On myös paratiisi urheilun sukeltajat etsivät suurta korallit ja salaperäinen haaksirikkoja.

Koska “arabien vallankumouksen” vuonna 2011 tulee noudattaa ajantasaistetut turvallisuusarvioinnit ulkoasiainministeriön.

Egyptin tärkein lentokenttä on Kairon kansainvälinen lentoasema , joka on muutaman miljoonan pääkaupungin ulkopuolella.Se on myös vilkkaiden lentokenttien Alexandria ja Sharm el-Sheikh .