Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Ecuador

Ecuador matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Ecuador. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Ecuador

Autovuokraamo Ecuador

Autovuokraamo Ecuador

Ecuador sijaitsee luoteeseen Etelä-Amerikan päiväntasaajalla, ja myös Galapagos-saarilla Tyynellämerellä. Pieni naapurivaltion Kolumbian ja Perun ja on rantaviivaa päin Tyynenmeren. Virallinen kieli on espanja, mutta se puhuu enemmän kotimaisen kielen Quichua ja Shuar. Pääoma on Quito .Ecuadorin populaatiota on 15 223680 (2011) asukasta.

Ecuador on vuoristoinen maa, jossa Andien puolittaa maan kaksi rinnakkaista vuoristot. Maantieteellisesti ja ilmastollisesti maa on kolmiosainen lämpimässä rannikkoalueella, lievä ylämaan ja märkä ja lämmin sade. Maisema itään Andeilla on laajoja alueita trooppiseen viidakkoon tai Amazonin kuuluu. Tuhoaminen sademetsä on valtava ongelma, ja vuoteen 1990 saakka Ecuador on menettänyt 30 prosenttia alkuperäisestä metsästä. Se on johtanut myös aavikoitumista. Mutta uusi perustuslaki 2008 on yksi ensimmäisistä maailmassa tunnustaa oikeudet luonnon.

Ecuador on maa runsaasti luonnonvaroja, erityisesti öljyn tuotanto on tärkeää. Ilmasto tarjoaa erinomaiset edellytykset maatalouden alangoilla lännessä ajaa vientiin suuntautunut tuotanto banaanien, kahvin, kaakaon ja katkarapuja. Maa on maailman suurin banaanin viejä.

Galapagos-saaret sijaitsevat Tyynellämerellä pois mantereelta tunnetaan ainutlaatuinen laji, ja on Unescon maailmanperintökohde. Saaret ovat magneetti matkailijoille.  Useimmat veneet lähtevät Guayaquil on Ecuadorin suurin kaupunki ja satama. Pääoman Quito oli tärkeä kaupunki Inca Empire ja myöhemmin siirtomaavalta. Se oli rakennettu raunioille Inca Empire ja on rikas esikolumbiaanista historiaa. Se tuli UNESCOn maailmanperintölistalle vuonna 1970 siitä, että se parhaiten säilynyt muinainen kaupunki Latinalaisessa Amerikassa. Toinen veto on monia kauniita hiekkarantoja Tyynenmeren rannikolla, jossa voi saada ruokaa ja majoitusta halpa hinta.

Ecuadorin populaatiota on ominaista etninen monimuotoisuus, joka koostuu alkuperäiskansojen ja jälkeläiset espanjalaisista ja Afrikkalainen orjia. Se on kukoistava korkea kulttuuria Ecuadorissa jo 3000: n FKr. Ecuador oli 1400 Pohjois antiikin Inca Empire. Espanjalaiset saapuivat vuonna 1534, ja se lopettaa mahtava Inca Empire. Ecuador itsenäistyi vuonna 1830.

Suurin lentokenttä on pääkaupunki ja Mariscal Sucre International Airport. José Joaquín de Olmedo International Airport Guayaquil on toiseksi suurin ja kolmanneksi ja Mariscal Lamar Airport Cuenca.