Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Bulgaria

Bulgaria matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bulgaria. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bulgaria

Autovuokraamo Bulgaria

Autovuokraamo Bulgaria

Bulgaria on maa Kaakkois-Euroopassa. Maa sijaitsee Mustanmeren länsirannalla, ja on yhteinen raja Romania , Turkki , Kreikka , Makedonia ja Serbia .Väkiluku on noin 7,7 miljoonaa euroa (2010), ja maa kattaa kokonaispinta-ala on 110994 km ². Pääoma Sofia (1,2 miljoonaa asukasta) on myös maan suurin kaupunki.Muita suuria kaupunkeja ovat Plovdiv, Varna , Burgas , Ruse ja Stara Zagora.

Virallinen kieli on bulgaria, kirjoitettu kyrillisin kirjaimin. Noin 10% väestöstä on suuri turkkilainen äidinkielenä – ja siellä on myös vähemmistöjä, jotka puhuvat Makedonian ja Romani.

Osa Bulgarian – etenkin Lounais – hallitsevat korkeat vuoret (korkein kohta on lähes 3000 m) – kun taas alhaisen tasangot luonnehtivat alueita pitkin Mustanmeren rannikolla, jossa maan tärkeimpiä nähtävyyksiä sijaitsevat. Noin puolet maan hotellit ovat keskittyneet Mustanmeren, josta löydämme joitakin Bulgarian suosituimmista loma-alueilla. Niistä tunnetuimpia ovat Golden Sands, Sunny Beach ja Nessebar (missä vanhin kaupunki on Unescon maailmanperintökohde).

Bulgarian tärkein lentokenttä, Sofian kansainvälinen lentokenttä , joka sijaitsee lähellä pääkaupunki.Muita tärkeitä lentoasemia Burgas International Airport ja Varnan lentokentälle.