Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Brasilia

Brasilia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Brasilia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Brasilia

Autovuokraamo Brasilia

Autovuokraamo Brasilia

Brasilia on suurin maa Etelä-Amerikassa – sekä väestöstä (noin 200 miljoonaa euroa vuonna 2010) ja pinta-ala (8,5 miljoonaa km2). Pääkaupungissa Brasília asuu noin 2,3 miljoonaa ihmistä, mutta on olemassa useita kaupunkeja, jotka ovat suurempia, kuten  Sao Paulo (11 miljoonaa euroa) ja Rio de Janeiro   (6,1 miljoonaa).Virallinen kieli on portugali. Brasilia rajojen seuraavissa maissa: Argentiina , Kolumbia, Bolivia, Peru , Paraguay, Uruguay , Venezuela , Surinam, Guyana ja Ranskan Guyanassa.

Brasilia on runsaasti luonnonvaroja, ja pohjoisessa hallitsevat suuret sademetsissä, kun taas etelässä ja idässä useita suuria vuoristoja. Maan korkein huippu on Pico da Neblina joka kohoaa 2994 metriä merenpinnan yläpuolella. Useat mantereen suurimmat joet kulkee Brasilian. Rainforest alueen leikkaavat maailman vesi-rikas joki, Amazonas – taas Paraná virtaa vuorten etelään ja viereisiin Paraguay ja Argentiina .

Yhteydessä Paraná löytää mahtava Iguacu Falls, joka on osa maan vetonaula – Iguacu kansallispuisto. Se jatkuu Argentiinassa (ja yksiköiden Iguazu). Tämä kansallispuisto, sekä Brasilian ja Argentiinan puolella – Unescon maailmanperintökohde.

Brasilia pidetään, varsinkin koska rikkaat luonnonvarat ja runsaasti työvoiman tarjontaa, koska johtava maa Etelä-Amerikassa taloudellisessa mielessä.

Päälentokenttä Brasiliassa on Rio de Janeiro (Galeãon) , kun taas toiseksi suurin on Congonhas Airport São Paolo .