Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Belgia

Belgia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Belgia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Belgia

Autovuokraamo Belgia

Autovuokraamo Belgia

Belgia sijaitsee Länsi-Euroopassa, ja se on yksi Euroopan pienimmistä ja tiheimmin asutuista maista. Belgiassa on noin 11 miljoonaa asukasta (2011), ja on sisällöltään pohjoisessa Alankomaat , itäosassa Saksan ja Luxemburgin etelässä ja lännessä Ranskaan   ja lännessä Pohjanmereen.Maan virallinen kieli on flaami, ranska ja saksa.

Bryssel on pääkaupunki Belgian ja sijaitsee keskellä maata.Bryssel on kosmopoliittinen ja monikulttuurinen kaupunki noin 150000 asukasta (2010). Jos arvioidaan pääkaupunkiseudun väestö kasvaa noin 1, 8 miljoonaa Bryssel on Belgian poliittinen, taloudellinen ja kulttuurinen keskus, ja houkuttelee matkailijoita ja liikematkailijoille ympäri vuoden.

Maantieteellisesti Belgia jakautuu kolmeen alueeseen: alava alue, mäkisellä alueella ja ylänkötyyppinen useita vuoria. Rannikko koostuu tasankoja joidenkin kalastussatamia ja merenrantakohteita – kuten Oostende, joka on myös lauttayhteys kaupunkiin Ramsgate Englannissa .

Belgia tunnetaan ehkä parhaiten hänen pääoman jossa keskeiset järjestöt eurooppalaisen yhteistyön että EU ja Nato on kotipaikka, mutta maassa on myös kuuluisa matkailunähtävyyksistä taidetta, kulttuuria ja historiaa. Belgian historiallisimmista kaupungeista, jotka voivat tarjota suuri arkkitehtuuri sisältää  Antwerpen , Brugge , Bryssel , Gesnt , Leuven ja Mechelen.

Belgian tärkein lentokenttä on Brysselin kansainväliseltä lentokentältä , joka sijaitsee 13 km koilliseen pääkaupunki.Myös Brussels South Charleroi Airport on kansainvälisiä lentoja, ja tämä on 46 kilometriä etelään Brysselistä.