Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Barbados

Barbados matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Barbados. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Barbados

Autovuokraamo Barbados

Autovuokraamo Barbados

Barbados on pieni saarivaltio välissä Karibian meren ja Atlantin valtamerellä, noin 435 km koilliseen Venezuela .Läheisyydestä huolimatta Etelä-Amerikkaan kuuluvan Barbados Pohjois-Amerikassa. Saarivaltio yksi on osa Antillien saaristossa, mutta on itse.

Barbados on areally maailman neljästoista pienin valtio. Leveimmillään saari on 23 km ja sen pisin on 34 km. Kotiin 284589 (2009) asukasta Barbados. Bridgetown on pääkaupunki ja suurin kaupunki.

Saari oli Britannian kruunun siirtomaa 1652-1966. Vuonna 1966, Barbados itsenäinen, mutta edelleen jäsen Commonwealth of Nations (entinen “Brittiläinen”) ja kuningatar Elizabeth II kuin valtion päämiehenä.

Vuonna 1666 se toimi 50000 orjia Barbados, ja nykyään yli 90 prosenttia väestöstä Afrikkalainen laskeutuminen. Karu valkoinen ylemmän luokan istutus on ominaista Barbados. Maan virallinen kieli on Englanti. Paikallinen murre on nimeltään bajansk.

Saarivaltio Barbados on yksi Karibian vauraimpia valtioita. Talous oli vuosisatoja   perustuvat sokerin tuotantoon, mutta ensimmäinen osa 1970 otti matkailu pääasiallinen tulonlähde.Barbados on enimmäkseen säästyneet hurrikaanit ja trooppiset myrskyt, jotka vaivaavat aluetta, koska se sijaitsee kaukana idässä, mikä tekee siitä erityisen houkuttelevan matkailijoita etsivät Karibian paratiisi. Ilmasto on erittäin miellyttävä maalla tuulet kanssa meressä lämpötila noin 30 astetta päivällä ja yöllä fralandsvind. Tärkein nähtävyys on monia kauniita valkoisia rantoja ja turkoosi meri. Se on hyvä surffausta ja snorklausta. Saari on enimmäkseen tasainen, mutta on olemassa joitakin mäkiä kohti saarta. Paras aika vierailla Barbados on joulukuun puolivälissä huhtikuun puolivälissä sesonkiaikaan. Kosteisiin kuukaudet ovat heinäkuu, syys-ja lokakuussa. Barbados on jotain tarjottavaa sekä niille, jotka matkustavat pienellä budjetilla ja ne, jotka haluavat mukavuutta ja ylellisyyttä. Monet risteilyalus pysähtyä Bridgetown.

Tärkein lentokenttä on Grantley Adams International Airport sijaitsee 13 km itään Bridgetown.

Destinasjoner