Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Bahama

Bahama matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bahama. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bahama

Autovuokraamo Bahama

Autovuokraamo Bahama

Bahama tai Bahama Sambandet (Commonwelth Bahama) on itsenäinen Englanti-speaking kansakunnan Länsi-Intiassa. Bahama koostuu 700 saaresta, joka sijaitsee Atlantin valtameressä, itään Florida Yhdysvallat , Pohjois Kuubassa ja muualla Karibian meren ja länteen Turks-ja Caicossaaret.Saaristo koostuu 316182 (2012) asukasta.

Bahama koostuu myös yli 2000 saarta ja karia ulottuu 850 km kaakkoon itärannikolla Yhdysvalloissa. Lähimmät naapurit ovat Luoteis Yhdysvalloissa, Kuuba ja Haiti maan lounaisosassa ja British omaisuutensa Turks-ja Caicossaaret kaakossa. Luonnonkaunis saaret houkuttelevat miljoonia turisteja vuosittain.

Suurin saari Bahamalla on länsi ja kutsutun Andros.  Pääkaupunki Bahaman ja suurin kaupunki, Nassau , sijaitsee pieni saari New Providence.Muita tärkeitä saaria ovat Grand Bahama, Crooked Islanti, Long Islanti, San Salvador, Eleuthera ja Great Abaco.

Kun Christopher Columbus ensimmäistä kertaa löysi Amerikka 12 Lokakuu 1492 oli ensimmäinen Bahama hän tuli. Arawak intiaanit jotka asuivat saarten nopeasti tuhottiin tai karkotettiin espanjalaiset. British merirosvot, salakuljettajia, lainsuojattomia ja päämäärä jättäneet jälkensä saarilla monta vuotta. Bahama tuli Britannian kruunun siirtomaa vuonna 1718. Vuonna 1973, Bahama täyden itsenäisyyden ja perustettiin erillinen valtio, mutta edelleen jäsen Commonwealth of Nations (entinen “Brittiläinen”) ja kuningatar Elizabeth II kuin valtion päämiehenä.

Valtiot ovat riippuvaisia ​​ulkomaisista investoinneista ja tuonti kaikista elintarvikkeita ja teollisuustuotteita USA. Kiina on tärkein ulkomainen sijoittaja.Mutta Bahama vielä vakaampi talous kuin monet muut Karibian naapureita. Matkailu on tärkein tulonlähde, on yli puolet maan bruttokansantuotteesta tulee matkailusta. Se on lähinnä miellyttävä trooppinen ilmasto ja kauniit hiekkarannat ympäröivät koralliriutat, jotka houkuttelevat matkailijoita. Joka vuosi 4,5-5000000 matkailijoita maahan. Saarilla on subtrooppinen ja trooppinen ilmasto, joka on valvottu Golfvirran, varsinkin talvella.

Bahama on useita lentokenttiä. Tärkeintä, Lynden Pindling lentokentälle New Providence, Grand Bahama International Airport Grand Bahama Islanti, ja Marsh Harbour International Airport Abaco Island.

Destinasjoner