Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Australia

Australia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Australia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Australia

Autovuokraamo Australia

Autovuokraamo Australia

Australia on sekä valtion ja erillinen maanosa, jossa ala on lähes 7.700.000 km2, on reilusti yli 85% koko maan massa mantereen Oseaniassa. Tällä hetkellä noin 20 miljoonaa ihmistä Australiassa. Australian alkuperäiskansat (aboriginaalit) muodostaa vain 2,2% tästä väestöstä, kun taas valtaosa on jälkeläisiä eurooppalaisia ​​siirtolaisia. Hallitseva kieli maassa on Englanti.

Australia on itsenäinen valtio sisällä Brittiläisen ja on kuningatar Elisabet II muodollinen valtionpäämies, jota edustaa kenraalikuvernöörin. Käytännössä on Australian oma hallitus, jota johtaa pääministeri yhdessä parlamentin hallitsee maata.

Australia on moderni tila, jossa jatkuvasti suuri vauraus ja hyvin kehittyneen infrastruktuurin. Tärkeimpiä toimialoja ovat teollisuus, maatalous ja matkailu. Koulutus on myös vahvasti esiin, ja maa on peräti 38 yliopistoissa.

Osa mitä muuta erottaa Australia, erityinen eläimistö. Elämä eläimiä, joita ei löydy muualta maailmasta, kuten kenguru, koala, vombat (opossumi), Platypus, emu strutsi lajit jne. Suuri osa Australian mantereen koostuu aavikoiden ja savannia, mutta sademetsissä, on olemassa joitakin mielenkiintoisia ja harvinaisia ​​kasveja. Enemmän sademetsien ja soiden varaukset on Unescon World Heritage List. Australian ilmasto on muuttumassa, ja useat eri ilmastovyöhykkeille ovat edustettuina. Eniten miellyttävän löytyy lauhkean vyöhykkeen kaakkoon maan.

Australia on useita suuria kaupunkeja, joista suurin osa sijaitsee etelään ja itään. Väkirikkain on Sydney (4,4 miljoonaa), Melbourne (3,7 miljoonaa), Brisbane (1,8 miljoonaa), Perth (1,5 miljoonaa). Ensinnäkin, kuudennella sijalla menossa pääoman Canberra (320000).