Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Buenos Aires

Buenos Aires matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Buenos Aires. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Buenos Aires

Autovuokraamo Buenos Aires

Autovuokraamo Buenos Aires

Buenos Aires on pääkaupunki Argentiinassa , sijaitsee Etelä-Amerikassa.Kaupunki on maantieteellisesti sijaitsee itärannikolla Argentiina – joen Rio de la Plata – joka tyhjentää osaksi Atlantin valtamerellä.Buenos Aires on 3 miljoonaa ihmistä, kun taas pääkaupunkiseudulla on yhteensä 13 miljoonaa asukasta (2010).

Buenos Aires on Argentiinan taloudellinen, kulttuurinen ja teollinen keskus, ja se on myös maan tärkein satamakaupunki. Satamasta, lauttayhteys tällaisia Uruguay .Pääoma on tunnettu kauniista arkkitehtuurista ja sen kansainvälinen ilmapiiri, ja on myös rikas kulttuurielämä museot, teatterit, ooppera ja galleriat. Useimmat tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat noin neliön “Plaza de Mayo” – jos Sillä Vanha raatihuone peräisin 1748 Cabildo, Casa Rosada Government House vuonna 1873 ja kaupungin katedraaliin.

Buenos Aires on myös kuuluisa siitä maailman pääkaupunki tango, ja on olemassa useita tango festivaaleja ympäri vuoden täällä.

Argentiinan tärkein lentokenttä – Ezeiza International Airport – sijaitsee 35 km lounaaseen Buenos Aires