Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Arabiemiirikuntien liitto

Arabiemiirikuntien liitto matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Arabiemiirikuntien liitto. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Arabiemiirikuntien liitto

Autovuokraamo Arabiemiirikuntien liitto

Autovuokraamo Arabiemiirikuntien liitto

Yhdistyneet arabiemiirikunnat – jotka yhdessä lähes 5 miljoonaa asukasta (2010) – sijaitsee Arabian niemimaalla eteläosassa Persianlahdelle.Se on liittotasavalta, joka koostuu 7 pienempiä yksiköitä (Emirates). Tunnetuin näistä on Dubai ja Abu Dhabi , jossa kahden suurimman kaupungin (jolla on sama nimi kuin Emirates) sijaitsee.Abu Dhabi (860 000 asukasta) on pääoman ja Dubai (2,1 miljoonaa asukasta) on suurin kaupunki.

Virallinen kieli on arabia, ja 97% asukkaista on muslimeja.

Maisemaa hallitsevat aavikon ja hiekkadyynien – ja ilmasto on hyvin kuiva ja kuuma. Rantaviiva on lähes 650 km, ja monin paikoin on upeita rantoja.

Yhdistyneet Arabiemiraatit on yksi maailman vauraimmista maista, ja suurin osa vauraus perustuu kattavaan öljyn viennistä. Maa on viime vuosina ollut myös merkittäviä tuloja kasvava turismi.

Niistä tärkeimmät nähtävyydet Arabiemiirikunnat ovat ylellisiä rantoja ja ostokset. Maa on panostanut voimakkaasti erilaisiin ylellisyyttä matkailun.

Tärkein lentokenttä maassa, Dubain kansainvälinen lentokenttä on aivan Dubain kaupunki – ja uusi, iso kansainvälinen lentokenttä on rakenteilla satamassa Jebel Ali (suunniteltu 2017).