Vertaile yli 1500 autonvuokraajan hintoja yli 60 000 kohteessa

billeie3

Taatusti edulliset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1500 autonvuokraajaa varmistaaksemme matalat hinnat

Ei kätkettyjä kustannuksia

Varatessasi auton meidän kauttamme et joudu maksamaan luottokorttimaksuja tai kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valveilla eikä mene koskaan kiinni

Vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Varatessasi auton kauttamme hintaan kuuluu aina vakuutus ja rajoittamaton kilometrimäärä

Autovuokraamo Alankomaat

Alankomaat matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Alankomaat. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Alankomaat

Autovuokraamo Alankomaat

Autovuokraamo Alankomaat

Alankomaat on monarkia Luoteis Euroopassa idässä raja Saksan ja Etelä- Belgian .Pohjoisessa ja lännessä, maan rannikkoa Pohjanmereen. Alankomaissa, ala 41526 neliökilometriä, hieman pienempi kuin Tanskassa , mutta on lähes neljä kertaa väestöstä – joten se on yksi maailman tiheimmin asutuista maista. Väkiluku on nyt noin 16, 8 miljoonaa euroa (2010).

Muodollinen pääkaupunki Alankomaiden Amsterdam (762000 asukasta), joka on myös maan suurin kaupunki – kun hallitus ja eduskunta sijaitsevat Haagissa (486000 asukasta).Yhdessä erittäin tärkeä satamakaupunki Rotterdam Haag on pääkaupunkiseudulla yli 3 miljoonaa asukasta.Muita suuria kaupunkeja ovat Utrecht ja Eindhoven .

Alankomaat on erittäin tasainen ja yksi alhaisimmista alavalla maailman maassa. Suuri osa maasta on todellisuudessa merenpinnan alapuolella, mutta laaja järjestelmä patoja, patojen ja dyynejä toimivat suojelu tulvilta. Maisemaa Alankomaissa on muuten hallitsevat suuret suistoalueilla muodostuu jokien Waal, Maas ja IJssel – jotka kaikki ovat “aseet” Reinin.

Alankomaat on perinteisesti tunnettu erityisesti maan monia tuulimyllyjä ja sen tulppaanit, puukenkiä ja juuston tuotanto (Gouda ja Edam). Alankomaat on myös kotiin useita Euroopan suurin maalarit ja filosofit, ja maa on siis useita mielenkiintoisia museoita keuliminen. Muutoin Amsterdamin arkkitehtuurin ja kaikki kanavat erittäin suosittu matkailukohde.

Schipholin lentokentälle Amsterdam on Alankomaiden suurin ja Euroopan 4 suurin lentokenttä.Muita tärkeitä lentoasemia Alankomaissa Eindhovenin lentokenttä ja Groningen Airport Eelde .